7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

AKP'li gençlik basınla buluştu

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BASIN İLE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Av. Mustafa Güzel ve beraberindekiler Adıyaman'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Karadağ Ormanlık alanda bulunan tesiste gerçekleştirilen yemekli toplantıya AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Eski Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu'nun yanı sıra parti yönetiminden kişiler toplantıya katıldı.

Dört hafta önce AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Av. Mustafa Güzel, yönetimin belirlendiğini ve yeni yönetime onay beklendiğini söyledi. Daha önce görev olan Gençlik Kolları Başkan Engin Toklu ve yönetiminin çok güzel çalışma yaptığını belirten Av. Mustafa Güzel, "Hizmet bayrağını biz devraldık. Ufkumuzu geniş tutarak, önümüzü açacağız. Özellikle bu referandum sürecinde gençlik olarak mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak çalışacağız. Bize güvenerek bu göreve layık gören parti yöneticilerini teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın ise, AK Parti'nin farklı bir parti olduğunu ve gençliğe ayrı bir önem verdiğini kaydederek, "Mitinler yada seçimler öncesinde sadece bayrak asan bir gençlik değil, düşünen ve siyasete katkı sağlayan bir gençlik yapısına sahip bir partiyiz. Ana kademe ve yan kademe olarak önemli işlere birlikte imza attık. Daha önceki genlik kolları başkanımız çok güzel hizmetler etti ve yaş sınırından dolayı görevi devretmek zorunda kaldı. Önümüzdeki referandum sürecinin partiler üstü bir olay olduğunu vurgulamak istiyorum. Tüm vatandaşların referandumda 'Evet' demesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkürlerini ileterek, yeni başkana görevinde başarılar diledi.

Büyükaslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'daki referandum mitingine Adıyamanlıların büyük ilgi gösterdiklerini ve Adıyamanlıların referanduma 'Evet' dediğini ifade etti.

Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş'da, değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna vurgulayarak, yeni görev alan gençlik kolları üyelerine başarılar dileyerek, gençlikten beklentilerinin fazla olduğunu kaydetti.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BASIN İLE BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 16:22:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?