1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

AKP'ye büyük katılım

Adıyaman'da üç aile ile bir derneğin üyeleri yerel seçimlerde AK Parti'yi desteklemek için partiye katılım gerçekleştirdi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Necip Büyükaslan'a yerel seçimlerde destek verdiklerini belirten aileler, AK Parti'ye katılım yaptı. AK Parti seçim bürosu önüne gruplar halinde gelen aileleri Necip Büyükaslan karşıladı. AK Parti'ye Aytekin, Aslan, Çalgan aileleri ile Gör-Bir Derneği Başkanı Mehmet Arık ve 150 kişilik dernek üyesi katıldı. Katılım nedeniyle Turgut Reis Caddesinde trafik tıkanırken, coşkulu kalabalık sloganlar attı. Partiye katılım yapan ailelerin ileri gelenleri, partililere selamlama konuşması yaparak AK Parti'ye açık destek verdiklerini söylediler.

Belediye Başkan adayı Necip Büyükaslan ise coşkulu kalabalık arasında yaptığı konuşmada, beş yıl Adıyaman'a çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, "Beş yıl önce yine bu seçim bürosunda, yine bu meydanda çok güzel heyecanlar yaşadık. 2009 yılı 29 Mart yerel seçimler münasebetiyle aynı heyecanı aynı coşkuyu hep birlikte yine yaşıyoruz. Bundan beş yıl önce daha yaşanabilir, kalkınmış, daha adil olma anlayışıyla yola çıktık. Bizden önce hoş olmayan yönetim şekline son vermek için çıktığımız yolda insanca yaşayabilmek için kardeşlik havası yakaladık. Belediye çalışanlarının ücret bakımından çok büyük haksızlığa uğradığını bilerek, göreve geldiğimizde onların maaşını insanca yaşanabilir bir seviyeye getirdik. Belediyeyi tüm Adıyamanlılar tarafından yönetileceğini, sevgiyle ve saygıyla yönetileceğini söyledik ve bunu gerçekleştirdik. Biz yönetim biçimini iftira ve inkar üzerine kurmadık. Bu seçimlerde de iftira, yalan, dolan ve zulüm üzerine kurmayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 11:29:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?