6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Aksaraylı öğrencilerden valiye ziyaret

AKSARAY'DAN GELEN ÖĞRENCİLER VALİ SODAN'I ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Aksaray'dan Adıyaman'a gelen öğrenci ve öğretmenler Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ramazan Sodan, öğrencilere Adıyaman'ın tarihi, coğrafyası, kültür ve turizmi ve sosyo-ekonomik yapısı ile ilgili bilgi verdi.

Vali Ramazan Sodan, "Gönül Köprüsü projesi ile Türkiye'nin dört bir yanından öğrenciler farklı illeri ziyaret ediyor. Öğrencilerin bir yandan ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmeleri, bir yandan da ömür boyu sürecek dostluklar kurmaları hedefleniyor" dedi.

Gönül Köprüsü projesi kapsamında geziye katılan öğrenciler ise, projenin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, "Yaşadığımız çevreden değişik yeni çevreler görüyor, kültürel, tarihi ve turistik yerlerini geziyoruz. Gönül Köprüsü projesinin gezi ayağında Adıyaman ilini ve ilçelerini gezerek, tanıma fırsatını bulduk. Gördüğümüz samimi yakın ilgiden dolayı doğu ili olan Adıyaman'la ilgili önyargılarımız kırıldı. Başta Valimiz ve diğer yetkililere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Memleketimize gittiğimizde Adıyaman'ın sıcak insancıl ev sahipliğini ve zengin kültür ve tarihini hayran kaldığımız her yerde anlatacağız" şeklinde ifadeler kullandılar.

Vali Sodan ayrıca, gelen konuklara Adıyaman'ı tanıtıcı yayınlarından birer set armağan etti.

AKSARAY'DAN GELEN ÖĞRENCİLER VALİ SODAN'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:55:01
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 19:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?