2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Alaköse 2008 yılını değerlendirdi

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, 2008 yılı içersinde eğitim alanında yapılan yatırımlar ile Adıyaman'ın eğitimdeki genel durumu hakkında açıklamalarda bulundu.


Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında Adıyaman'ın eğitim konusunda Doğu ve Güneydoğu illeri arasında iyi bir yerde olduğunu kaydetti. Toplantıda, 2008 yılında merkez ve ilçelerin yanı sıra kırsal bölgelerde yapılan yatırımlar ele alındı. Alaköse, Adıyaman'ın sakin ve huzurlu bir il olduğunu, bu huzurun eğitim alanında da kendisini gösterdiğinin altını çizerek, "Eğitim ve öğretimi ayrı ayrı değerlendirdiğimiz zaman eğitim açısından iyiyiz fakat öğretim acısından biraz sıkıntımız var. Adıyaman'ın diğer iller arasında iyi bir imajı var.

Bilgiyi, teknolojiyi takip edebilen, tüm çalışmalarında sevgi ve saygıyı temel alan, sağlıklı iletişim kurabilen ve ekip olmayı başarabilen, her zaman en iyi işi ve hatasız bir şekilde yapan, öğrenci, öğretmen, yönetici, iş sahibi ve tüm insanların sorunlarına karşı gerekli duyarlılığı gösteren, yasalar çerçevesinde yardımcı olan, her zaman biz duygusu ile hareket eden, ekip çalışmasına inanan ve başarıyı birlikte yakalama çabası içinde olan, insanlara Adıyaman'a ve ülkemize hizmeti ibadet sayan bir eğitim yapısı oluşturmayı kendimize misyon edindik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 17:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?