1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Ali Dağı Mesire alanı yenileniyor

Adıyaman'daki tescilli mesire alanları içersinde yer alan Ali Dağı Mesire alanında yenilikler yapılıyor.
Karadağ, Kırkpınar Sülüklü göl gibi tescilli mesire alanlarından olan Alidağ (Mahmut Ensari) Mesire alanında ihtiyaçlar bir bir gideriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda çevre ihatası, uyarı işaret ve levhaları, çöp varilleri ve ağaçların bakımlarının ardından bu yıl da Çevre ve Orman Bakanlığı ödenekleri ve Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 3 ayrı yerde tuvalet inşasına başlandı.

Adıyaman Çevre ve Orman İl Müdürü Harun Dindar, aynı mesire alanında kullanılmak üzere 237 adet piknik masası yerleştirilmeye başlanıldığını belirtti. Dindar, "Mesire alanlarımızın vatandaşlarımızın duyarlılığı ile daha iyi gelişme sağlanacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımızdan tescilli mesire yerlerinde sunulan bu imkanlardan faydalanırken daha titiz davranmalarını, etraflarını kirli bırakmamalarını, çöplerini çöp varillerine bırakmalarını, görevlilerin uyarılarını dikkate almalarını bekliyoruz.

Mesire yerlerine gelişim planı doğrultusunda ve imkanlar ölçüsünde hizmetlerimiz devam edecektir. Çocuk oyun alanları ve kamelyaların da yapılacağı Alidağı Mesire yeri halkımızın piknik alanı ihtiyacını karşılayabilecek büyüklükte olup, şehir merkezine de yakınlığı ile piknik için tercih edilen alanlardan olacaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 15:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?