1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Alkayış'tan miting açıklaması

Saadet Partisi (SP) Adıyaman İl Başkanı Avukat Mustafa Alkayış, SP Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Adıyaman'a geleceğini açıkladı.

Parti binasında İl Başkan Yardımcıları Ahmet Işık ve Celal Dikme ile birlikte basın açıklaması yapan SP İl Başkanı Avukat Mustafa Alkayış, partisinin Adıyaman miting tarihinin belirlendiğini duyurdu. 15 Mart Pazar günü Adıyaman'da miting gerçekleştireceklerini dile getiren Av. Mustafa Alkayış, genel başkanlarını en iyi şekilde karşılayacaklarını ifade etti.

Alkayış, "29 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde tüm siyasi partilerin seçmenlerle bir araya gelmek ve onları kendilerine oy vermeye ikna etmek için çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Demokrasinin en güzel yönü, halkın iradesinin sandığa yansımasıdır. Sandıktan çıkan sonuca herkes saygı duymak zorundadır. Bizler halkın vereceği karar ne olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Bu hafta sonu Pazar günü genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adıyaman'a gelecek ve halkımızla buluşacak.Takip edilen ve dikkat çeken genel başkanımızı coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Tüm halkımız mitinge davetlidir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 20:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?