6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Altınşehir'in altyapı şebekesi onarılıyor

ALTINŞEHİR'İN ALTYAPI ŞEBEKESİ ONARILIYOR

Aşırı yağışlardan dolayı bir süre önce Altınşehir mevkiinde yaşanan heyelanla birlikte hasar gören Altınşehir Mahallesi'nin kanalizasyon şebekesi, Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından onarılmaya başlandı.

Mahallenin güneydoğusunda parçalanan 20 metre uzunluğundaki şebekenin onarılması amacıyla bölgede sürdürülen çalışmalar kapsamında bir taraftan paletli ekskavatörle kazı işlemleri yapılırken, öte taraftan 400'lük borularla şebeke döşeniyor. Yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Altınşehir Mahallesi'nin altyapı sorununun giderileceği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; "Aşırı yağışlar nedeniyle Altınşehir mahallemizin güneydoğusunda geçtiğimiz günlerde önemli bir heyelan meydana geldi. Heyelan bölgesinde geçmekte olan mahallemizin kanalizasyon şebekesi de haliyle kırıldı. Söz konusu sorunun ivedilikle giderilmesi bakımından alt yapı ekibimizi bölgeye yönlendirdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

ALTINŞEHİR'İN ALTYAPI ŞEBEKESİ ONARILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:43:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 19:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?