7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Amatör futbol ligi başladı

ADIYAMAN AMATÖR FUTBOL LİGİ BAŞLADI

2010-2011 Amatör Futbol sezonu Adıyaman'da Vali Ramazan Sodan'ın başlama vuruşu ile açıldı.

Adıyaman Amatör Futbol Ligi Adıyaman Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında Yamanspor ile Kahtaspor arasında gerçekleşen müsabaka ile başladı. Amatör futbol liginin açılışına Vali Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Adıyaman Şube Başkanı Cenap Çelik, Futbol İl Temsilcisi Ali Can Çelik, Gençlik Spor Şube Müdürü Faruk Dursun ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

2010-2011 futbol sezonunda 24 takımın A, B ve C gruplarında mücadele edecekleri, gruplarda ilk iki sıraya yerleşen takımların Play-Off'ta karşılaşacakları ve bu karşılaşmaların şampiyonunun ise Adıyaman'ı temsil edeceği öğrenildi. Müsabakaların merkez Mansur Yardımcı, Esentepe sahalarında, Kahta, Besni, Gölbaşı ve Gerger ilçeleri ile Şambayat Beldesi'nde oynanacağı belirtildi.

Yamanspor ile Kahtaspor arasındaki karşılaşmanın başlama vuruşunu gerçekleştirerek sezonu açan Vali Ramazan Sodan, sezonun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Tüm takımlara başarılar diliyorum. Amatör sporun gençler için ayrı bir önemi var. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve zamanlarını en iyi değerlendirme açısından amatör sporun önemi büyüktür. Amatör sporun daha da gelişmesi lazım" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, amatör sporun desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek, Adıyaman'ın genç nüfusunun fazla olduğunu ve gençleri tehlikelerden korumak için spora önem verilmesi gerektiğini aktardı.

ADIYAMAN AMATÖR FUTBOL LİGİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 13:46:02
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 23:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?