1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Amatöre malzeme yardımı

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Adıyaman Belediyesi tarafından amatör spor kulüpleri, saha komiserleri ve hakemleri malzeme yardımı yapıldı.

Belediye düğün salonunda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde spor camiasına malzeme dağıtımı yapıldı. Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Gençlik Spor İl müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Tarım Müdürü Erdal Özer, TFF Adıyaman İl Temsilcisi Ebubekir Vural, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, kulüp yöneticileri, hakemler, gözlemciler ve saha komiserleri katıldı.

Belediye tarafından 26 amatör spor kulübü ile 2 işitme engelli spor kulübünün her birine 18 adet eşofman, 16 adet krampon, 3 adet top, 28 hakeme ayakkabı, 12 saha komiserine eşofman, 12 gözlemciye eşofman ve ayakkabı verildi.

Törende konuşan Vali Ramazan Sodan, amatör spor kulüplerinin çok önemli bir görevi yürüttüğünü belirterek, gençleri kahve köşelerinden kurtarmak için, toplum sağlığı için amatör spora destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise göreve geldiği günden bu güne kadar spora destek olduklarının altını çizerek, "İlk olarak Yaz Spor Okulları'nı açtık. Daha sonra gençler ligi, Adıyamanspor PAF takımını kurduk. Biz burada Adıyamanlı gençlerin spora olan ilgisini arttırmak ve sporun gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Geleneksel hale gelen bu tür yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz'da gençlerin enerjilerini farklı alanlarda kullanmak yerine sporda kullanmalarını sağlayan yetkililere teşekkür ederek, kulüplerin malzeme sıkıntısı çektiğine dikkat çekti.

TFF Adıyaman İl Temsilcisi Ebubekir Vural'da, 2007 yılından bugüne kadar yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 16:35:03
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 10:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?