1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Amca çok acıyor'

Adıyaman'da bir evin mutfağında meydana gelen yangında yüzü yanan iki yaşındaki küçük çocuğun polis memuruna acısını dile getirmesi yürükleri burktu.

Edinilen bilgiye göre, Eskisaray Mahallesi Gölebatmaz Caddesi Çıkmaz Sokaktaki 72 nolu evin mutfağında çıkan yangında iki kişi yaralandı. Arzu Aşuk isimli kadın kucağında iki yaşındaki çocuğu Miraç Aşuk ile yemek ısıtmak için kibriti yakınca gaz kaçağından dolayı yangın çıktı.
Kibritin çakılmasıyla birlikte mutfakta alevler biranda yükseldi. Annesinin kucağındaki iki yaşındaki Miraç Aşuk'un yüzü ve eli yandı. Anne Arzu Aşuk'un ise eli ve ayağında yanıklar oluştu. Evde bulunan 5 yaşındaki Yasemin Aşuk ise diğer odada olduğu için yara almadı.

Yangınla ilgili komşular, itfaiye ekipleri ve polise bilgi verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü. Olay yerine yaralılar nedeniyle ambulans çağrıldı. İki yaşındaki çocuğunun çeşitli yerlerinden yanmasından dolayı anne göz yaşlarına boğuldu.

Olay yerine ambulans gelince polis memuru iki yaşındaki çocuğu kucaklayarak hızlı bir şekilde ambulansa doğru koştu. Polis memurunun kucağındaki iki yaşındaki Miraç Aşuk'un dili döndüğünce acısını dile getirmesi yürükleri burktu.

Miraç Aşuk, "Amca çok acıyor” diyebildi. Polis ise küçük çocuğun korkmaması için sakinleştirmeye çalıştı. Küçük çocuğun ambulansa konulmasının ardından, anne Arzu Aşuk'ta ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
Yangın nedeniyle mutfakta küçük çaplı hasar meydana gelirken, yaralıların durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 16:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?