1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Anadolu Aslanları kendilerini tanıttı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adıyaman Şubesi düzenlediği basın toplantısıyla dernek yönetim kurulu üyelerini tanıtarak ve hedeflerini açıkladı.

Bozdoğan Otel'de düzenlenen basın toplantısına ASKON yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. ASKON Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Çelik'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Adıyamanlı işadamlarının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine işaret edildi. Şube Başkanı Mahmut Çelik, değişik sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarını yönetim kuruluna seçtiklerini ve bu kişilerin öncülüğünde Adıyaman ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Çelik, " Ocak ayı içersinde kongremizi yaparak yeni yönetim kurulumuzu kamuoyuna tanıtmak istedik.Değişik sektörlerde faaliyet gösteren 15 yönetim kurulu üyesi ve 6 denetim kurulu üyesi başta olmak üzere diğer üyelerimizle birlikte istihdama katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Yaşadığımız kentin ekonomik gelişmişliğine katkı sunmak ve çıtayı yükseltmek en büyük hayalimiz. Adıyamanlı iş adamlarımızın sadece yurt içi değil yurt dışında da faaliyetlerde bulunması için girişimler yapacağız. Özellikle komşu ülkelerimiz olan İran, Irak ve Suriye gibi ülkelere açılımları sağlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?