6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Anaokulu pankartı kızdırdı

ANAOKULU BİNASINA ASILAN PANKART ŞAŞIRTTI

2010-2011 eğitim öğretim yılının açılmasına günler kala öğrenci velileri, çocuklarını okula kaydettirebilmek için çaba gösteriyor. Adıyaman'da öğrencilerin kayıtlarını kabul eden bir anaokulu binasına asılan pankart velileri çok şaşırttı.

Öğrenci kayıtlarının tamamlanmasına sayılı günler kala okullarda kayıt yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Adıyaman'da kayıt yoğunluğu yaşayan bir diğer okulda Adıyaman Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin anaokulu oldu. Bu yıl eğitim hayatlarına başlayacak olan minik çocuklarını Kız Meslek Anaokulu'na kaydettirmek üzere gelen öğrenci velileri, giriş kapısı üzerinde asılı bulunan 'anaokulu kayıtlarımız başlamıştır' yazılı görünce şaşkınlık yaşadı.

Okul çevresinden geçen vatandaşlarında şaşkın gözlerle baktığı pankartta 'anaokulu kayıtlarımız başlamıştır' yazısının yanında bulunan küçük bir kız ve erkeğin dudak dudağa öpüşmesini simgeleyen fotoğraf tepkiye neden oldu.

Vatandaşlar; 'Henüz bir takım olayları tanımlayamayan bu miniklerin ilk tanımlayacağı olay öpüşmek olacak' diyerek tepki gösterdiği pankart, öğrenci velileri tarafından da aynı şekilde tepkilere maruz kaldı. Pankartın kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle ortaya koydular:"nice güzellikler ve sevgi aşılama yöntemleri varken sevgiyi, dudak dudağa öpüşerek mi simgeliyorlar."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 13:04:01
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 19:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?