1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

ANAP'ta istifa depremi

Anavatan Partisi Adıyaman il, ilçe ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler öncesinde partilerinden istifa etti.

Anavatan Partisi Adıyaman İl Başkanlığı görevinden istifa eden Celalettin Bozkurt'un ardından, Anavatan Partisi'nde istifaların devamı geldi. İl Başkan Vekili Haluk Gürsoy, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Çevik, İl Başkan Yardımcısı Hamit Özpolat, yönetimin değişik kademelerinde görev yapan kişiler olmak üzere çok sayıda kişi, istifa etti. İl yönetimindeki 10 kişi ile merkez ilçe yönetiminden 16 kişi görevinden istifa etti.

İstifa eden partililer adına basın açıklaması yapan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürsoy, yerel seçimler öncesinde özellikle istifa ettiklerini belirterek, "Anavatan Partisi'ne gönül verip, siyasetten ancak rahmetli Turgut Özal zihniyeti ile Türkiye'mizin dünyadaki hak ettiği yere ulaşacağını, gerek ekonomik, gerekse insan hak ve özgürlükleri noktasında ileri ülkeleri yakalayacağına inanan ben ve yönetici arkadaşlarım partimizden istifa ediyoruz. Resmi olarak ayrıldığımız partimizle gönül bağımız devam
edecektir. Bugüne kadar bana destek verip belki de çok partiye nasip olmayan bir birlik ve beraberlik içinde şahsi bir menfaat beklemeden memleket ve insan sevgisi ile çok güzel uyum içerisinde yönetim çalışmamız oldu. Bu dava arkadaşlığımızın ayrılma kararındaki beraberliğimizde yine bundan sonrada birlik beraberlik ve dostluğumuzun devam edeceğinin ispatıdır. Yerel seçimlere Anavatan Partisi'nin bu haliyle girmek istemedik. Anavatan Partisi bu halde olmamalıydı" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 18:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?