7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Arabayı parçalarken yakalandılar

HIRSIZLAR OTOMOBİLİ PARÇALARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobil hırsızlığı yaptıktan sonra otomobili parçalayarak satmayı planlayan hırsızları suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce Karapınar Mahallesi Akkonutlar önünde park halinde olan Mahmut Biçer'e ait 44 FS 046 plakalı otomobil gece geç saatte çalındı. Otomobil sahibi sabah kalktığında otomobilin yerinde olmadığını görünce polise haber verdi.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde otomobili E.Ç ve A.A isimli şahısların çaldığı ve otomobili Şanlıurfa'ya götürdükleri bilgisine ulaştı. Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen şahısların takibini sürdüren ekipler şahısları Bozova ilçesi Kaplandağı mevkiinde bulunan kullanılmayan taş ocağında otomobili parçalarken suçüstü yakaladı.

E.Ç ve A.A. isimli şahıslar ile birlikte otomobili parçalamada kullanılan malzemelere el konuldu. Emniyette sorgulamaları tamamlanan ve adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Parçalara ayrılan otomobil sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZLAR OTOMOBİLİ PARÇALARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 12:36:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?