1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Araçlar teslim edildi

Türkiye otomotiv endüstrisinin öncülerinden Ford Otosan, Adıyaman'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kurumsal müşterilerine sattığı toplam 320 aracı, yemekli bir törenle sahiplerine teslim etti.

Türkiye otomotiv pazarındaki liderliğini son yedi yıldır aralıksız sürdüren Ford Otosan, Adıyaman'da da kurumsal müşteriler tarafından tercih ediliyor. Ford Otosan Yetkili Satıcısı Özdicle A.Ş.'de düzenlenen tören ile kurumsal müşterilere araçları teslim edildi. Arac teslim törenine Ford Otosan Yetkili Satıcısı Özdicle A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dicle ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dicle'nin yanı sıra, araçları satın alan firmaların yetkilileri katıldılar.

Törende konuşan Ford Otosan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, en nitelikli ürün portföyüne sahip olduklarını belirterek, "En ufak binek otomobilden, en büyük kamyona uzanan bir yelpazede müşterilerimize en iyi kalitede hafif ticari araç, kamyon ve binek otomobilleri, son derece güçlü ve yaygın bir bayi ağı ile tüketicilere sunuyoruz. Aramızda çok güç bir bağ bulunan bayilerimiz, Türkiye'nin dört bir yanında, tüketiciye ulaşmamızı sağlıyor. Yenilikçi ürünlerimizin yanı sıra, satış sonrası hizmetlerimiz, yaygın servis, yedek parça ve bakım ağımız sayesinde, kurumsal müşterilerimizin portföylerindeki araçlar için, toplam sahip olma maliyetlerinde avantajlar sağlıyoruz" dedi.

Özdicle A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dicle ise, müşterilerine her zaman en iyi satış ve satış sonrası hizmetleri sunduklarını dile getirerek, müşterilerin Ford markasına ve kendilerine güvendikleri için teşekkürlerini iletti.
Törende ayrıca, Ford Otosan müşterisi şirketlerin yetkiliklerine birer plaket takdim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:57:52
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 16:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?