7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Arıtma tesisinde mutlu sona doğru

ARITMA TESİSİNDE MUTLU SONA YAKLAŞILIYOR

Adıyaman Belediyesi'nin mega projeleri arasında yer alan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım ihalesine talip olan Fıchtner firması yetkililerinden Haluk Üçem, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret ederek, kendisinden bilgi aldı.

Merkezi Almanya'da bulunan Fıchtner firmasının İstanbul şube yetkilisi, inşaat mühendisi Haluk Üçem ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Büyükaslan, belediyenin en önemli projeleri arasında yer alan Sitilce Atıksu Arıtma Tesisi için mutlu sona doğru yaklaşıldığını belirterek şunları söyledi:

"Sitilce Atıksu Arıtma Tesisimiz için yaptığımız çalışmalar neticesinde, ihale safhasına gelindi. İhaleye ilgi-alaka duyan yurtiçi ve yurtdışı firmalar gelip bizden bilgi alıyor, yerini geziyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Çünkü rekabetten kalite doğar. İnşallah ihale bir an önce yapılır ve zamanında bitirilmiş olur. Bu anlamda merkezi Almanya'da bulunan Fıchtner firmasının İstanbul şubesi yetkilileri şehrimize gelmiş bulunmaktadırlar. Bunun için ziyaretimize de geldiler. Bizi onurlandırdılar. Bize gelen

tüm firmalara gerekli bilgileri veriyoruz. Artık ihale gününü bekliyoruz. Arıtma tesisimizin bir an önce ihale edilip, akabinde kısa sürede tamamlanarak, hizmete sunulmasını temenni ediyoruz."

Adıyaman Belediyesi'nin altyapı yatırımlarıyla ilgili bilgi almak ve imkan olduğu takdirde bunlara talip olmak için Adıyaman'a geldiklerini belirten Fıchtner firma yetkilisi Haluk Üçem de, "Adıyaman'a bugün geldik. İş yapılacak yerleri gezeceğiz. Gelmişken sayın Belediye Başkanı'yla da tanışmayı arzuladık. Bu nedenle arkadaşlarımızla beraber ziyaretine geldik. Bizi kabul buyurdular, arıtma tesisiyle ilgili bilgi verdiler. Herşey için teşekkür ediyoruz. Avrupa Birliği ile ilgili projeleri internet

sayfalarından ve yayın organlarından takip ediyoruz. Daha önce dünya genelinde yapmış olduğumuz projeler var. Bu bağlamda Adıyaman'daki işlere de talibiz. Kısmet olurda yarışmaları kazanırsak, şehrinizde çalışmak, fahri hemşeriniz olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 17:52:00
Güncelleme :15 Ekim 2010 Cuma 00:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?