2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Asfalt plante yeri ihaleye açıldı

Adıyaman'da Karayolları 87. Şube Şefliği'nin asfalt planetlerini ihaleye çıkardığı ve 2009 yılında yeni yerlerinde üretim yapacakları öğrenildi.

Elazığ Bölge Müdürlüğü’ne bağlı karayolları Adıyaman şubesi etrafında bulunan ev sahipleri, yollara yama yapılması için üretilen asfaltlardan çıkan is, duman ve kokulardan şikayetçi olduklarını belirttiler. Konuyla ilgili olarak yetkililer, şikayet dilekçelerini Ankara'ya gönderdiklerini, yeni asfalt planet yerinin ihaleye çıktığını ve 2008 yılı bitmeden bu ihalenin çalışmalarına başlanarak, 2009 yılı içerisinde yeni yerlerinde asfalt üreteceklerini söylediler.

Köy hizmetleri bitişiğinde karayollarına ait arazide 2009 yılı içerisinde hizmet vereceklerini söyleyen yetkililer, vatandaşların şikayetlerinde haklı olduklarının altını çizdiler.

Asfalt planetinde eski model sulu filtrenin bulunmasından dolayı çevredeki vatandaşların duman içerisinde kaldıklarının sözlerine ekleyen yetkililer, kuru filtre çeşidinin daha az çevreye duman saçtığını kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 18:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?