1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Asfalt sorunu çözüme kavuştu

ADIYAMAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Adıyaman Belediyesi'nin kent genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle'deki cadde ve sokaklar asfaltlandı.

2. Çevre Yolu'nun kuzey bölgesinde bulunan cadde ve sokaklara sathi kaplama asfalt döküldü. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalar neticesinde, daha önce altyapı sorunu giderilen sokakların asfaltlanmasıyla birlikte bölgenin en önemli sorunlarından birisi daha çözümlendi.

Seçildikleri ilk günden buyana hizmetin en güzelini yapmak amacıyla gece-gündüz çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, özverili gayretleri neticesinde Adıyaman'ın yaşanabilir bir kent konumuna geldiğini kaydetti. Başkan Büyükaslan, "Şehrimize ne kadar çok hizmet edebilirsek kendimizi o kadar mutlu hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her gün farklı bir adreste insan odaklı hizmetlere imza atıyoruz. Şu sıralar altyapı ve asfaltı olmayan güzergahların sorunlarını gidermek amacıyla yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tempomuzu asla durdurmadan devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 12:37:01
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 17:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?