1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Asfalt' teyakkuzu!

ADIYAMAN BELEDİYESİ'NİN ASFALT ÇALIŞMASI

Adıyaman Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde birçok sokağa asfalt dökülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları çerçevesinde Birsen Esensoy İlköğretim Okulu kuzeyinde birçok sokağa standartlara uygun beton asfalt dökülüyor. Daha önce altyapısı tamamlanan sokakları asfaltlayan ekipler, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Hizmetlerini şehir genelinde aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan,"Her mahalle gibi Cumhuriyet Mahallesi'nin de elbette hizmete ihtiyacı var. Bu bağlamda belediye olarak, ihtiyaç duyulan bölgeleri tespit ederek gerekli çalışmaları ivedilikle başlatıyoruz. Mahallemizin bu bölgesinde birçok sokağın acil asfalta ihtiyaç olduğunu tahlil ettik. Şu anda ekiplerimiz gerekli hizmetin yapılması noktasında kapsamlı bir çalışma yürütüyor" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Çalışkan ise,"Belediye ekipleri tarafından mahallemizde yapılan asfalt çalışmaları bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu vesileyle sayın başkanımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 15:46:05
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 16:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?