1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Aşık Sefai coşturdu

Adıyaman Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen Aşık Sefai konserinde, terör örgütü aleyhine sık sık sloganlar atıldı.

Hisar Düğün salonunda gerçekleştirilen müzik eğlence geçisinde konser veren Aşık Sefai, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geceye, Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Dursun, MHP İl Başkanı Mahmut Çakırtaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Sadık Kekeç, MHP il ve ilçe teşkilatları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Aşık Sefai gecede davetlilere müzik şöleni yaşattı. Aşık Sefai'yi dinlemeye gelen parti teşkilatı ve vatandaşlar gecede terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Dursun, hizmet için aldıkları bayrağı daha yükseklere yücelteceklerini dile getirerek, geceyi ülküdaşlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak istediklerini belirtti.

Dursun, "Türk Milliyetçilerin devlet ve millete olan sevgisini anlatmak mümkün olmadığı gibi bunun en güzel örneği tarihtir. Tarih Türk Milliyetçileri'nin vatana olan sevgisini göstermektedir. Türkiye için milli görev, dünde bugünde olduğu gibi yarında ülkücü gençliğindir. Türk milletini yükseltmek ve yüceltmek ülküdaşlarımızın hizmetine bağlıdır. Ülküdaşlarımızla bizi bu gecede bir araya getirme çabasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Gecede Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan ve gelirinin Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına bağışlanan, Başbuğ Alparslan Türkeş'in yağlı boya çalışması ile yapılmış portre resmi için açık arttırma düzenlenirken, bağışlar arasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kurşun ve kefen parası da bağışlandı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 18:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?