24
Nisan
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Askerler ıslanmasın diye...

Atatürk anıtı önünde nöbeti tutan iki askerin yağmur altında beklemesine dayanamayan iki çocuk, askerlerin üzerine şemsiye tuttu

Adıyaman 'da 10 Kasım münasebetiyle Atatürk anıtı önünde Ata'ya saygı duruşu nöbetini tutan iki askerin yağmur altında beklemesine dayanamayan iki çocuk, askerlerin üzerine şemsiye tuttu. Yağmur altında bekleyen askerlerin ıslanmasına dayanamayan Mehmet Hüseyin Yıldız ile kardeşi Elif Sude Yıldız, ellerinde bulunan şemsiyelerle nöbet bekleyen askerlerin yanlarına gitti. Boyları askerlere şemsiye açmak için yetmeyen iki minik daha sonra askerin arkasında bulunan merdivenlere çıkarak merdiven üzerinde nöbet tutan Mehmetçiğe minik elleri ile şemsiye açtı. Her iki kardeş dakikalarca askerlere şemsiye tutarken vatandaşlar tarafından iki kardeşe ilgi büyük oldu.İki çocuğunun askere şemsiye açmasından mutluluk duyduğunu belirten baba Kazım Yıldız, “Çocukların bu davranışlarıyla gurur duydum mutlu oldum. Çocuklarımın yağmur yağdığı zaman asker amcaları ıslanmasın diye onlara şemsiye tutmaları benim için büyük bir mutluluk” şeklinde konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2013 Pazar 18:23:55
Güncelleme :10 Kasım 2013 Pazar 18:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
h.ertugrul IP: 88.230.165.xxx Tarih : 17.12.2013 22:01:53

 Haberdeki konu fotoğrafta görüldüğü gibi gerçekleşmiş ise komik olmuş sanırım. Sırtında uzun pardesü şeklinde su geçirmez yağmurluk bulunan askerin üzerine şemsiye tutmak biraz tuhaf değil mi. Türk annesi vatan evladını düşünsün, ama biraz da kendisini düşünsün.