7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

ASKF hizmet binasını açtı

ASKF, HİZMET BİNASINI AÇTI

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) hizmet binasını açtı.

Hizmet binasının açılışına Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Zülfikar Işık, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, spor camiası ve spora gönül verenler katıldı. Spor camiasıyla kısa

süre sohbet eden protokol üyeleri daha sonra kurdele kesim törenine geçti. Açılış kurdelesini hep birlikte kesen protokol üyeleri daha sonra amatör spor kulüplerine destek çağrısında bulundu.

Amatör spor kulüplerinin bin bir zorluklarla sahaya çıktığına değinen Vali Ramazan Sodan, hizmet binasının hayırlı olmasını dilerken, sporun birçok yönden fayda sağladığını dile getirdi.

Son 6 yılda amatör spor kulüplerine destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 6-7 yıl önce Adıyaman'da 3 bin lisanslı sporcunun bulunduğunu fakat verilen destekler sonrasında bugün bu sayının 30 bine ulaştığını kaydetti. Amatör spor kulüplerinin bugüne kadar gerekli hizmeti veremediğini ileri süren Başkan Büyükaslan, belediye bünyesinde yapılan spor tesisleriyle amatör spor kulüplerinin alt yapısını oluşturmayı hedeflediklerini ve desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini

sözlerine ekledi.

Yönetimin değişmesiyle birlikte hizmet binasını faaliyete geçiren ASKF Başkanı Cenap Taşkın ise, hizmet binasının açılış gününde protokol üyelerini görmekten ayrıca bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Öte yandan amatör spor kulüplerine desteklerinden ötürü, Vali Ramazan Sodan'a, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'ye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'ya ve ASKF eski Başkanına plaket takdim edildi.

ASKF, HİZMET BİNASINI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:52:03
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 15:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?