1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Atakan Demirci'den gösteri

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Adıyaman'da sahne alan Stand-Up'çı Atakan Demirci kendisini izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı.

Vefa Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından davet edilen ve hisar solanda sahne alan Stand-Up'çı Atakan Demirci, kendisini izlemeye gelenleri gülmekten kırdı geçirdi. Stand-Up şovunu yüzlerce insan izlemeye gelirken katılımcıların bayan ağırlıklı olması dikkat çekti.

Kendisini izleyen ve görüntülemeye çalışan basın mensuplarına esprili sözlerle yaklaşan Stand-Up'çı Atakan Demirci ile basın mensupları arasında ilginç diyaloglar yaşandı. 'Bir şeyin izahı yoksa, mizahı vardır' sözünü savunan Demirci, aynı şov
ile birçok şehirde sahne aldığını söyledi. Erkek ve bayan arasındaki farkları anlatan Demirci, aile içi komik olayları izleyenleri ile paylaştı.

Okul döneminde yaşanan ve başından geçen olayların esprili yönlerine değinen Demirci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos zirvesinde yaptıklarına esprili bir şekilde değinirken, Başbakanın zirvede yaptıklarına tam destek verdiğini açıkladı. Başbakan'a Davos zirvesi sonrasında 'ayıp etti' diyenlere sert tepki gösteren Demirci, "Türk milleti herkes tarafından aslan olarak biliniyor. Fakat Türk milleti kedi gibi yaşıyor" dedi.

Ermeni soykırımını da değerlendiren Demirci, "Biz övüneceğimiz dönemleri tanıtamıyoruz. Noel baba denen bir şey var. Sakallı, başında şapka olan ve hediye dağıtan bir kişi. Bunu bize ve dünyaya çok güzel tanıtmışlar. Herkes Noel babayı tanıyor. Böyle basit şeyleri bizim kafamıza kazıdılar. Bizde övüneceğimiz dönemleri güzel bir şekilde tanıtabilirsek kimse bizim soyumuzu araştıramaz. Çanakkale zaferinin güzel bir belgeselini yapabilirsek, Ermeni soykırımının tartışmaları devam etmez. Bunu herkes bilsin"

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 10:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?