6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Atatürk Barajı'nda erkek cesedi!

ATATÜRK BARAJINDA ÇIPLAK ERKEK CESEDİ BULUNDU

Atatürk Barajı kıyısında balıkçılar tarafından çürümeye yüz tutmuş çıplak bir erkek cesedi bulundu.

Bir kolu Kahta ilçesinde bulunan Atatürk Barajı'nda genç bir erkek cesedi bulundu. Kahta'ya yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Barajı kıyısında çıplak bulunan cesedin 18 yaşındaki Erhan Çoban'a ait olduğu öğrenildi. Üzerinde sadece külot bulunan gencin cesedi, balık tutmak için baraja gelen balıkçılar tarafından bulundu. Balıkçıların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri kıyıya yakın bir bölgede suyun içinde bulunan cesedi kıyıya çıkardı. Uzun zamandır suda olduğu anlaşılan cesedin kokusu nedeniyle çevredeki vatandaşlar, olay mahallinden uzaklaştılar.

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından ceset Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Burada yapılan incelemeler sonucunda cesedin 28 gün önce evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Erhan Çoban'a (18) ait olduğunu belirlendi. Cesedin genç Erhan'a ait olup olmadığını teşhis etmek için hastaneye gelen ailesi, uzun zamandır suda olduğu için şişen ve vücudunun bir kısmı balıklar tarafından yenen cesedi teşhis etmekte zorlandı. Baba Ömer Çoban, oğlunun cesedini üzerinde bulunan renkli iç çamaşırından tanıdı.

Genç Erhan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. Otopsi yapıldıktan sonra yeniden Kahta Devlet Hastanesi morguna getirilen gencin cesedinden DNA testi yapılmak üzere saç ve doku örnekleri alındı. Yapılan işlemlerden sonra ceset Çoban ailesine teslim edildi. Genç çocuğun cenazesi Kahta Musa Peygamber Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan toprağa verilen Erhan Çoban'ın 28 gün önce eve bir mektup bıraktığı öğrenilirken, mektupta bir daha eve dönmeyeceğini yazdığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ATATÜRK BARAJINDA ÇIPLAK ERKEK CESEDİ BULUNDU
ATATÜRK BARAJINDA ÇIPLAK ERKEK CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 11:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?