6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Atatürk Bulvarı'na tel çit

ATATÜRK BULVARI'NA TEL ÇİT

Adıyaman Belediyesi tarafından, Atatürk Bulvarı'nda bulunan orta refüje bir yandan tel çit örülürken, diğer yandan fıskiye sistemi yerleştiriliyor.

Refüjdeki bitkilerin korunması ve karşıdan karşıya geçişlerin önlenerek, olası kazaların yaşanmaması amacıyla yürütülen çit çalışmaları kapsamında, zemine belli aralıklarla profil direkler yerleştirildi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından refüje yerleştirilen profillere, daha sonra tabaka halindeki çitlerin monte edileceği duyuruldu. Etaplar halinde gerçekleşmesi düşünülen çit faaliyetlerinin birinci aşamasında, Endüstri Meslek Lisesi önünden Dursun Çavuş Camii'ne kadar

yapılacağı belirtildi. Ayrıca bitkilerin, çağın gereklerine uygun sulanması için yeraltına fıskiye tesisatı yerleştiriliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Şehrimizin ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı bizim için çok önemli. Bulvar refüjüne ektiğimiz çeşitli bitkilerle yeşil bir örtüye büründü. Hem bitkilerin yaşatılması, hem de karşıdan karşıya yapılan geçişler nedeniyle yaşanan trafik kazaların önlenmesi için bulvara tel çit örüyoruz. Bu konuda Karayolları 87. Şube Şefliği'nin bize çok büyük katkıları oldu. Bunun için kendilerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz

hizmetlerimiz neticesinde bulvarımız, bölgenin en modern ve en güzel bulvarı haline geldi" dedi.

ATATÜRK BULVARI'NA TEL ÇİT
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 17:21:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 18:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan IP: 78.170.145.xxx Tarih : 13.10.2010 22:14:32

Lütfen kaş yapayım derken göz çıkarmayalım, 5.km'den uzun olan bulvarda 1 tane alt geçit var mı ? Yok.82.Yıl Hastahanesinin karşısındaki üstgeçitten başka üst geçit var mı? Yok. Bulvar boyunca  yürümek isteyen veya oturup dinlemek isteyen  engelli,yaşlı,hamile veya hasta yurttaşların  oturabileceği bir tek bank var mı? Yoook.Bunları muhalefet olsun diye yazmıyorum.Belki bir yetkili okur da bu eksikleri giderir düşüncesiyle yazıyorum. İyi çalışmalar.