1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Atatürk Stadı'na UEFA standardı

ATATÜRK STADI UEFA KRİTERLERİNE UYGUN HALE GETİRİLİYOR

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da gençlerin potansiyellerini gördüklerini ve sahip olunan bu değerin bilincinde olduklarını belirterek, gençlik ve spor alanında Adıyaman'a en modern ve dünya standartlarında kompleksler kazandırmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Her türlü sosyal ve sportif aktivitelerin gerçekleşeceği alanların, gençlere ve bunlardan yararlanmak isteyen bütün vatandaşlara büyük fayda sağlayacağı dile getiren Aydın, konuyla ilgili Adıyaman milletvekilleri ile ortak çalıştıklarını ifade etti. Çalışmalar neticesinde Adıyaman Merkez Atatürk Stadyumu'nun UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi kapsamında 8 bin 500 adet tribün koltuğu döşeme işlemlerine başlandığının altını çizen Aydın, "Bununla beraber stadımızın üstü makas çatıyla da kapatılacaktır. Ödeneği hazır olan Çelikhan Spor Salonu ihaleye çıkarılarak yapımına başlanacaktır. Kahta Stadına tribün yapımı projesi, Sincik Stadı sentetik çim yapımı projesi ve Gölbaşı Spor Salonu bakım ve onarım işlemleri ihaleye çıkarılmak üzere hazırlanmış bulunmaktadır. Merkez Yüzme Havuzu onarım işi ise ihale aşamasındadır" dedi.

Aydın, ayrıca 2009 yılında takibi yapılarak tamamlanan hizmetleri şöyle açıkladı:"Merkez Açık Tribün altı spor salonları onarım işi bitirilme aşamasına gelmiştir. Merkez Yüzme Havuzu deprem güçlendirme işi tamamlanmıştır. Merkez Spor Salonu deprem güçlendirme işi tamamlanmıştır. Kahta Stadı sentetik çim yapımı bitirilmiştir. Kahta Stadı ihate duvarı tamamlanmıştır. Besni Spor Salonu bitme aşmasındadır. Besni Stadı sentetik çim yapılmıştır. Gölbaşı Stadı sentetik çimi bitme aşamasındır. Gerger Stadı sentetik çimi tamamlanmıştır. Atış poligonu yenilenmiştir."

Bu projelerin Adıyaman halkına hayırlı olmasını dileyen Aydın, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 15:42:05
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 22:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Seyithan Karakuş IP: 78.187.78.xxx Tarih : 17.10.2009 16:19:37

Sizin gibi bir milletvekilimiz olduğu için utanç duyuyorum . Bu kaçıncı saydığınız icraat kaç tanesini yaptınız. Ayrıca kendi milletinize neden sahip çıkmıyorsunuz. Neden bu açılımlarda neden kendi ilinizin ihtiyaçlarına bakmayıp mhp millet vekili gibi davranıyorsunuz.