6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Atletizm bölge yarışları sonuçlandı

ATLETİZM BÖLGE YARIŞLARI SONUÇLANDI

Adıyaman'da gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İl Takımları Arası Mesafeler Ligi Atletizm Yarışmaları sonuçlandı.

Karadağ Ormanı'nda gerçekleştirilen atletizm yarışlarında dereceye giren sporcular ile takımlar madalya ve kupalarını aldı. Adıyaman, Ardahan, Ağrı, Muş, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Iğdır, Kars, Malatya, Mardin, Siirt, Sivas, Gümüşhane, Şırnak, Van ve Tokat illerinden 61'i bayan, 198'i erkek olmak üzere toplam 318 sporcu yarışmalara katıldı.

Büyük bir heyecanın yaşandığı atletizm yarışlarında, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yıldız kızlar 2 bin metre, yıldız erkekler 2 bin metre ve genç erkekler 3 bin metre koşularında dereceye girenler sporcular için tören düzenlendi.

Vali Ramazan Sodan ve Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Gençlik Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, Nüfus Müdürü Resul Seren, Atletizm Federasyonu'ndan yetkililer, takım yöneticileri ve sporcular kupa törenine katıldı.

Yıldız kızlar kategorisinde sırasıyla, Bahar Yok (Van), Emine Hanun (Muş), Nuran Atılmış (Ağrı), Yıldız Erkekler kategorisinde Serdar Karataş (Muş), Hakan Çetin (Erzurum), Sebahattin Yıldırım (Ağrı), genç erkekler kategorisinde Serkan Çağlayan (Erzincan), Erkan Çelik (Muş), Minur Koçlardan (Muş) ilk üçe girdi.

Takım halinde ise, yıldız kızlarda Muş, Ağrı, Diyarbakır, yıldız erkeklerde Ağrı, Muş, Erzurum, genç erkeklerde Muş, Bitlis, Erzurum dereceye girdi.

Dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupalarını protokol üyeleri takdim etti.

ATLETİZM BÖLGE YARIŞLARI SONUÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 14:15:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 00:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?