1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

ATSO'dan Bilici'ye ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu öncülüğünde Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'yi ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Bilici'ye yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ile bir süre sohbet eden ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'ı huzur kenti yaptığını bu huzurun Bilici ile devam edeceğini söyledi.

Huzurun olmadığı yerde yaşamanın bir anlam ifade etmediğini savunan Uslu, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'da ki başarısından dolayı Diyarbakır'a terfi ettiğini dile getirerek, Bilici'nin de Adıyaman için başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını kaydetti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman'daki kurum ve sivil toplum kuruluşlarının sıkıntıları noktasında kendilerine düşen görevleri yerine getireceklerini, kentin huzuru için çalışacaklarını vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 16:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?