6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Avrasya Sirki nefes kesti

AVRASYA SİRKİ ADIYAMAN'DA

Dünyaca ünlü Avrasya Gösteri Sanat Merkezi Turkuaz Gösteri Topluluğu, Adıyamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adıyaman'a 4. kez gelen Avrasya Sirki Turkuaz Gösteri Topluluğu'nun gösterilerini izlemeye gelen davetliler, heyecanlı dakikalar geçirdi. Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Avrasya Gösteri Sanat Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği gösterileri Vali Ramazan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, hakim ve savcılar, kurum müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kişi izledi.

Gösteriler öncesinde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, sirk gösterilerinin Adıyaman'da adeta geleneksel bir hal aldığını belirterek, gösteriyi sunan ekibe teşekkürlerini iletti. Başkan Büyükaslan, Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi Sanat Yönetmeni Servet Yalçın'a çiçek takdim etti.

Gösterilerde özellikle parandebazlık gösterileri ve ateşle dans gösterileri büyük ilgi gördü. Parandebazlar zaman zaman gösterilerinde seyirciler arasından seçtikleri küçük çocukları da kullandı. Gösteriler esnasında izleyicilerin heyecanı doruğa çıktı.

Canbazlık, parendebazlık, hokkabazlık, madrabazlık gösterileri yapılırken, küçük çocuklar en fazla palyaço gösterilerinde eğlendi. Tehlikeli akrobatik gösteriler ile heyecanlanan izleyiciler, palyaço gösterileriyle eğlendi.

Turkuaz Gösteri Gurubunun 4 gün boyunca Adıyaman'da gösteri yapacağı öğrenildi.

AVRASYA SİRKİ ADIYAMAN'DA
AVRASYA SİRKİ ADIYAMAN'DA
AVRASYA SİRKİ ADIYAMAN'DA
AVRASYA SİRKİ ADIYAMAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 11:24:03
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 17:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?