6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Azılı suçlu anne ve 2 kızı yakalandı

Yankesicilik ve hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı olan anne ve 2 kızı, Adıyaman'da yaptıkları öne sürülen hırsızlık olayının hemen ardından yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Ünlükent Apartmanı altında bulunan Çağdaş Çeyizevi'ne müşteri gibi giren ve eşyalara bakan anne Ş.G. ve kızları Z.A. ile A.G., işyerinde bulunan Ç.A. isimli bayanın masanın üstünde bulunan çantasını yankesicilik yaparak çaldı. Ç.A. isimli bayan çantasının yerinde olmadığını fark etmesi üzerine polise haber verdi.


Polis ekipleri olay yerine gelerek çevrede şahısları arama çalışmalarına başladı ve kısa süre sonra 3 bayanı yakaladı. Bayanlar ekip otosuyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ekip otosundan indirilen bayanlardan bir tanesinin ekip otosuna küpe bıraktığı fark edildi. Daha sonra küpenin çalınan çantanın içerisinden düştüğü ortaya çıktı.


Ç.A isimli bayan tarafından teşhis edilen anne ve 2 kızın çaldıkları çanta içerisinde para cüzdanı, 5 çift imitasyon küpe, 1 adet küpe, 1 adet gümüş kolye ucu, 2 adet saç tokasının olduğu belirtildi. Anne Ş.G.'nin yankesicilik ve hırsızlık suçlarından 15 adet kaydının mevcut olduğu ve halen 2 ayrı müzekkere ile hırsızlık suçundan Göksun ve Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğü'nce arandığı, A.G.'nin ise hırsızlık ve yankesicilik suçlarından 13 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı.


Şahıslar emniyette ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 17:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?