6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Babasına kızdı çatıya çıktı

BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI

Adıyaman'da babasıyla tartışan şahıs on katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

İddiaya göre, inşaatta boyacılık yapan Hamit Ç. (26), babası Yasin Ç. ile tartıştı. Babasıyla tartışan şahıs 82.Yıl Devlet Hastanesi arkasında bulunun 10 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 10 katlı binanın çatısında ölüm ile yaşam arasında gidip geldi.

Çatının en uç köşesine kadar gelen şahsı gören vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Polis ekipleri çatıya çıkarak şahsı ikna etmeye çalıştıysa da olmadı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri vatandaşların yardımı ile aşağıya branda açtı. Bir taraftan polisdiğer yandan şahsın yakınları ikna girişiminde bulundu.

Yaklaşık bir saat boyunca uğraş verilmesine rağmen ikna edilemeyen şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri, kendi hayatlarını tehlikeye atarak, şahsı bulunduğu yerden çekmeyi başardı. Etkisiz hale getirilen şahıs polis tarafından çatıdan indirilerek ambulansa bindirildi. Yaşanan olayları çok sayıda vatandaş meraklı gözlerle izledi.

Şahıs, Adıyaman Devlet Hastanesi'ne polis gözetiminde götürülerek tedavi altına alınırken yakınları ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI
BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI
BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI
BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI
BABASINA KIZDI ÇATIYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 09:50:01
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 15:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?