1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bağış işlerinde de kredi kartı!

Hayatın her alanına giren kredi kartı kullanımı ekonomik kriz ile daha da arttı. Vatandaş, alışverişten sonra bağış işlerini de kredi kartıyla yapmaya başladı.

Taksitle kurbanlık satışlarının ardından şimdide hayır için kermeslere kredi kartı ile bağış kabul ediliyor. Adıyaman'da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından yetim ve kimsesiz Filistinli çocuklar yararına düzenlenen kermeste, kredi kartıyla bağış alınıyor.
Demokrasi Parkı'nda düzenlenen kermeste, Filistinli çocuğun resminin altına yapıştırılan dövizde, 'Bağışlar kredi kartı ile de kabul edilmekte' yazısı dikkat çekti.

Kermesi düzenleyen yetkililer, pos cihazlarının olmadığını fakat kredi kartı ile yardım yapmak isteyenleri tanıdık esnaflara yönlendirerek, buradaki pos cihazlarından bağışları çektiklerini belirtiyor.

Kredi kartıyla bağış yapıldığı yönündeki yazıyı gören bazı vatandaşların bu yolla kermese katkı sağladığını belirten yetkililer, insanların nakit para taşımadığını ve kredi kartıyla alış veriş yaptıkları için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade ettiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 11:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?