6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bakana dert dosyası

BÜRO MEMUR-SEN ŞUBESİ, DEVLET BAKANI ÖZAK'A SORUNLARI İLETTİ

Büro Memur-Sen Adıyaman Şubesi tarafından Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a çalışanların sorunlarını içeren dosya takdim edildi.

Adıyaman Büro Memur-Sen Şube Başkanı Kadir Özşahin tarafından Gençlik ve Spor çalışanlarının talep ve sorunlarını içeren bir rapor Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a takdim edildi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak kendisine sunulan dosyayı inceleyeceğini ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ile görüşeceğini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Büro Memur-Sen Şube Başkanı Kadir Özşahin, bu güne kadar sorunların giderilmesi için beklenildiği fakat sonuç alınamadığını belirterek, "Biz sendika olarak çalışanların taleplerin ve sorunların çözülmesini istiyoruz. Adıyaman Büro Memur-Sen olarak, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlarımız adına taleplerimizi ilettik. Taleplerimiz arasında mesai saatleri dışında çalıştırılan fazla mesai ödemesinin yapılması, görevlendirme ücretlerinin yeniden düzenlenmesi,

görevlilere maç başında ücretlerinin ödenmesi, öğlen arasında oynanan maçlarda personele ücret ödenmesi, merkez ve taşrada çalışan personellerin ücretleri arasındaki farkın ortadan kaldırılması, şans oyunlarından kurum personelinin pay alması, seans ücretlerinin belirlendiği katsayının arttırılması, müsabakalarda görev alacak personel arasında adaletsizliğin giderilmesi için havuz sisteminin oluşturulması, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası gibi talepleri ilettik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:58:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 14:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?