1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Barteknik'ten şampiyonluk yemeği

Merkezi Bursa'da bulunan Aktaş Group'un Adıyaman'daki körük üretim esisi Barteknik, sponsoru olduğu şampiyon basketbol kulübünün sporcularıyla yemekte bir araya geldi.

Paşa Konağı Restoran'da sponsoru bulunduğu Yamanspor Genç Erkekler Basketbol Kulübü sporcuları ile biraya gelen Barteknik Yöneticileri sporcularla ve kulüp yöneticileriyle sohbet etti. Adıyaman'da düzenlenen Kulüpler arası Genç Erkekler Basketbol turnuvasında şampiyon olan Yamanspor Basketbol Kulübü yöneticileri şampiyonluk kupasını Aktaş Group Yönetim Kurulu ve Yamanspor Kulübü Onursal Başkanı Şahap Aktaş'a hediye etti. 3 grup'tan oluşan basketbol turnuvasında 24 takım arasında şampiyonluğu elde eden Yamanspor Basketbol Kulüp sponsoru Barteknik Yönetim Kurulu üyesi Basri Tekindağ, Adıyaman amatör spora destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Yamanspor Basketbol takımının şampiyonluğu yaşayacağından inandıklarını söyleyen kulüp sponsoru Basri Tekindağ, kulübün Elazığ'da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandığını kaydetti. Elazığ'da ki şampiyonadan derece beklediklerini altını çizen Tekindağ, Aktaş Group yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'ın katkılarıyla spora desteklerinin artacağının vurgulayarak, "İnşallah kulübümüz Elazığ'da yapılacak olan bölge şampiyonasında bölge şampiyonu olarak kupayı ilimize getireceklerdir" dedi.

Elazığ'da ki bölge şampiyonasının 1-6 Nisan tarihleri arasında yapılacağını dile getiren Barteknik Mali İşler Sorumlusu Ercan Borozan ise, aylardır sporcuların yanında olduklarını verilen emekler sonrasında kulübün şampiyon olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ve bölge şampiyonasında da Aktaş Group olarak desteklerin devam edeceğini belirterek, "Verilen emeklerin belirli bir noktaya gelerek başarıya ulaşması bizi ve sporcularımızı mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen başta kulüp antrenörü Murat Aksoy ve sporcularımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Yemeğe Barteknik Yönetim Kurulu Üyesi Basri Tekindağ, Barteknik Mali İşler Sorumlusu Ercan Borozan, Aktaş Group Kalite Sorumlusu Serpil Sezer, Gençlik ve Spor şube müdürü Faruk Dursun, Yamanspor Basketbol kulübü Antrenörü Murat Aksoy, Barteknik çalışanları, kulüp sporcuları ve idarecileri katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 10:30:58
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 10:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?