2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Başarılı öğrenci altınla ödüllendirildi

ÖSS'de üç dalda Adıyaman birincisi olan öğrenciyi makamında kabul eden Vali Ramazan Sodan, başarılı öğrenciye altın hediye etti.

Geçen yıl yapılan ÖSS'de 7 dalda Adıyaman birincisi olan Erhan Tekin'in kardeşi Ercan Tekin, bu yıl 3 dalda ÖSS birincisi oldu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanan abisinin izinden giden Ercan Tekin'de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni tercih edecek.

Başarılı öğrenciyi makamında kabul eden Vali Ramazan Sodan, öğrenciye altın hediye etti. Vali Ramazan Sodan'ı Ercan Tekin'in yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Mahalli İdarelerde çalışan babası Nazif Tekin, Mahalli İdareler Müdürü Zeynal Aslan, Ercan Tekin'in kardeşi Erdal Tekin'de hazır bulundu.

Vali Ramazan Sodan, başarılı olan herkesin ödüllendirilmesi gerektiğini ve başarının ödül olduğuna dikkat çekerek, başarılı olan öğrencilerin elinden tutulması gerektiğini vurguladı.

Ercan Tekin, kendisinin abisinin yolundan ilerlediğini belirterek, "İyi bir çalışma sonrasında girdiğim sınavdan başarılı bir sonuçla çıkmak ve Adıyaman'da derece yapmaktan dolayı çok mutluyum. Ağabeyimin izinden ilerleyerek bende tıp fakültesini tercih edeceğim. Yarışta derece yapmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarımda iyi bir çalışma temposu sergiledi fakat derece yapamadılar. Onlarında sınavlarının en iyi şekilde sonuçlanmasını isterdim. Doğduğum, büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için çalışacağım" dedi.

Baba Nazif Tekin ise, böyle evlatlara sahip olduğu için gurur duyduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 16:57:28
Güncelleme :16 Temmuz 2008 Çarşamba 17:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASAN ÖZDEMİR IP: 81.215.100.xxx Tarih : 17.07.2008 00:33:09

bir ömür boyu eli öpülmesi gereken sayın baba allah böyle evlatları herkese nasip etsin allah annesine babasına bağışlasın eğittiminin kalan kısmını kazasız belasız geçirsin ülkemize faydalı hayırlı işler nasip etsin yolları açık olsun başarıların devamını dilerim