2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Başarılı öğrencilere altın hediye

Adıyaman'da tarih dersinde başarı gösteren İMKB Lisesi öğrencileri çeyrek altınla ödüllendirildi.

İMKB Lisesi tarih öğretmeni Arif Çalım tarafından başlatılan proje kapsamında yıl boyunca tarih dersinde aktif olan ve başarı gösteren 9 öğrenci çeyrek altın ile ödüllendirildi. Sınıf içerisindeki davranışların ve derse katılımların göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda 9 öğrenci ödüllerini aldı. İMKB Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle ödüllerini alan öğrenciler mutluluklarını gizleyemedi. Öğrencilere ödülleri Okul Müdürü Hüseyin Zengin, öğretmenler ve Gazeteci-Yazar Metin Harıkçı verdi.

Ödüllerin veliler ve öğretmenlerin katılımı ile alındığını kaydeden projenin sahibi İMKB Lisesi Tarih öğretmeni Arif Çalım, bu proje kapsamında velilerden ve öğrencilerden olumlu tepkiler aldığını vurgulayarak, "Tarih dersine girdiğim 9. sınıf öğrencilerinin sınıf içerisinde ki davranışları göz önüne alınarak ödüllendirilmişlerdir. Yazılı notlarına göre değil, dersteki aktifliklerine göre değerlendirilmeler yapılmıştır. Buradaki amaç öğrencileri derse teşvik etmektir" şeklinde konuştu.

Ödül töreni sonrasında eğitimde ödüllendirilmelerin büyük önem taşıdığını dile getiren İMKB Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Zengin ise, yıl boyunca tarih dersinde aktif olan öğrencilerin ödüllendirilmesi okulun ve öğrencilerin başarısını arttıracağını ve motivasyon sağlayacağını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 18:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?