1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başbakan ikinci kez gelmeyecek

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a ikinci kez geleceği dedikodusunun bilinçli olarak yayıldığını ve bunun gerçek olmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ayhan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Şubat tarihinde Adıyaman'da miting yaptığını ve muhteşem bir kalabalığa seslendiğini kaydederek, Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman'a ikinci kez geleceği dedikodusunun ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti'nin siyasi rakipleri tarafından böyle bir dedikodu çıkartılarak seçmenin kandırıldığını savunan Lütfullah Ayhan, "Adıyaman'da muhteşem bir miting yapan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a ikinci kez gelmesi söz konusu değildir. Bizim böyle bir talebimiz yoktur. Yerel seçimlerde seçilme kaygısı olan bazı siyasi rakiplerimiz, böyle bir dedikodu çıkartıyor. Böyle dedikodu çıkartarak seçmenin AK Parti'nin adayı olan Necip Büyükaslan'a olan güveni sarsmaya çalışıyor. Vatandaşlarımız asılsız ve yalan olan bu dedikodulara inanmasın. AK Parti olarak hem merkezde hem de ilçelerde vatandaşın teveccühü ile inşallah seçimi kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Böyle dedikodular üreterek puan toplamaya çalışanlar ise bu işten vazgeçsin" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 19:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?