1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başbakan sözünü tuttu

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'ın Hasancık Beldesinde verdiği sözü yerine getirdi.

Geçtiğimiz günlerde partisinin mitingini için Adıyaman'a gelen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan miting sonrası Hasancık Belde belediye hizmet binasının açılışını yapmıştı. Açılış sırasında beldenin eksikliklerini soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beldede sağlık ocağının bulunmadığını öğrenince beldeye sağlık ocağının yapılacağının sözün vermişti. Hasancık Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Faik Baki Yılmaz, Başbakan'ın açılışta verdiği sözü yerine getirdiğini ve sağlık ocağı yapımı için gerekli maddi desteğin sağlandığını söyledi.

Onca işi arasında Hasancık Beldesinde verdiği sözü yerine getiren Erdoğan'a belde halkı teşekkürlerini sunarken Hasancık Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Faik Baki Yılmaz, sağlık ocağı yapımı için hesaplarına 600 bin TL'nin yattığını kaydederek, ”Başbakanımızı Adıyaman'a geldiğinde beldemizde sevgi gösterileriyle karşıladık. Kendiside belediye hizmet binamızın açılışını yaparak bizleri mutlu etti. Açılış sırasında verdiği sözü yerine getirdi. Paranın hesaba yatması ile birlikte beldeye sağlık ocağı yapımı için çalışmaları hızlandırdık. Sağlık İl Müdürümüz ile görüştük. Kendisi bizden yerin tahsis edilmesini istedi. Sağlık ocağı için yer tahsisi konusunda çalışıyoruz. Yer belirlendikten sonra sağlık ocağının yapımına biran önce başlanacaktır” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 18:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?