1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başhekimden başkana ziyaret

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Cahit Gökalp, Başhekim Yardımcısı Burhan Kömüroğlu ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Cahit Gökalp, ziyaretlerinin iadeyi ziyaret olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın, Sümerevler Mahallesi'nde yapımına başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşaatı için hafriyat çalışmaları noktasında katkıda bulunduğunu kaydeden Başhekim Cahit Gökalp, Başkan Büyükaslan'ın kendilerine arsa bağışında bulunduğunu dile getirdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılması münasebetiyle bizzat hastaneye giderek baştabibimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Hastane modern bir şekilde yapılmış hijyenik bir ortamda hizmet veriyor" dedi.

Başkan Büyükaslan, Sümerevler Mahallesi'nde 9 bin 300 metrekare arsalarının olduğunu ve bu arsayı meclis kararıyla yapımına yeni başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne bağışladıklarını ifade ederek, "Arsayı bağışlarken ayrıca inşaatın yapımını da bir hayır sahibi vatandaşımıza yaptırıyoruz. Bunun yanı sıra inşaatın temeli için kazı çalışmaları yaptık. Toplam 9 bin metreküp hafriyat çektik ve katkılarımız halen devam etmektedir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?