7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Başkan Adıyamanspor'a destek istedi

BAŞKAN BOZDOĞAN, ADIYAMANSPOR'A DESTEK İSTEDİ

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, takıma destek istedi.

Bozdoğan Otel'de verdiği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Bozdoğan, yemek sonrası Kulübün Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan ile birlikte bazı açıklamalarda bulundu. Gerçek anlamda Adıyamanspor'un sahipsiz bırakıldığını söyleyen Başkan Bozdoğan, "Şahsımız sevmeyebilirsiniz ama rica ediyorum Adıyamanspor'u sevin" dedi.

Adıyamanspor'un bu yıl profesyonel takımlara ev sahipliği yapacağını hatırlatan Bozdoğan, "Artık bölgesel ligden çıktık, profesyonel takımları sahamıza ağırlayacağız. Onlara ev sahipliği yapacağız. Bizde deplasmanlarda Adıyamanspor'u temsil edeceğiz. Hocalar, sporcular gelip geçici. Bu kulübün gerçek sahipleri Adıyaman halkı ve basınıdır. Bizlerin yanlış yaptığı yerlerde bizleri uyarmak basının görevi. Bakıldığı zaman futbola pek ilgi göstermeyen bir iliz fakat futbolu seven bir topluma sahibiz.

Adıyamanspor ciddi anlamda bölgede destek görmeyen tek takım. Çevremizdeki birçok il ligden çekildi. Kimisi 3. lige düştü. Doğuda şimdi 2 Ligde mücadele eden bir tek Adıyamanspor ve Mardinspor var. Adıyamanspor'a Adıyamanlı iş adamlarının, siyasetçilerin ve bürokrasilerin destek çıkması lazım.Adıyaman'daki elektrik dağıtım şirketi Göksu Edaş'ı da alan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk, geçen beni aradı. Dedi ki Kahramanmaraşspor'a 53 Bin TL destek verdim, Adıyamanspor'a da aynı desteği veriyorum. Dün yine aradı yine Kahramanmaraşspor'a verdiği desteğin aynısını bize de bayram sonrası vereceğini açıkladı. Tahmin ediyorum bu rakam 100 Bin TL'nin üzerinde. Trabzonspor Valisi, Trabzonspor'un 600 Bin TL'lik kombine biletini alıp, amatör spor kulüplerine dağıttı. Adıyaman'da böyle birkaç tane iş adamı, siyasetçi veya bürokrat olsa Adıyamanspor sıkıntıdan kurtulur" dedi.

Adıyamanspor bütçesinin 2 Milyon TL olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan:"2 Milyon TL ile ne yapılabilir ki. Elazığspor lige 5 Milyon TL ile başlıyor. Bu yıl sporculara ödeyeceğimiz para miktarı 1 Milyon TL'yi geçmeyecektir. Kulüpten 1999 yılında ayrıldığımda borcu yoktu fakat tekrar zorla kulübün başına geçirildikten sonra takımı borç batağında aldım. Bunca sıkıntıya rağmen Türkiye'de transfer yasağı bulunmayan 10 takımdan biriyiz" diye konuştu.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ADIYAMANSPOR'A DESTEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 12:06:03
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 15:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?