1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan Bora'dan örnek davranış

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Bora, örnek bir davranış sergileyerek, kendisine gelen çiçekleri kermese bağışladı.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından yetim ve fakir çocuklar yararına Demokrasi Parkı'nda düzenlediği kermese ilginç ve anlamlı bir destek geldi. 29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Saadet Partisi'nden Çelikhan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Bora, kendisine gelen çiçekleri kermese bağışladı.

İHH tarafından yetim ve fakir Filistinli çocuklar yararına düzenlediği kermesi gezmeye ailesiyle birlikte gelen Başkan Mehmet Bora, beraberinde makamına gelen çiçekleri de getirdi. Çiçekleri kermese bağışlayan Mehmet Bora, hem çiçekleri iyi değerlendirmiş oldu hem de kermese katkı sağlamış oldu.

Başkan Bora, Filistin'de en fazla acıyı çocukların çektiğini ve bu ümmetin bu çocuklara yardım eli uzatması gerektiğini kaydederek, "Göreve yeni başladığım için, tebrik ziyaretine gelen kişilerin getirdiği çiçekleri böyle hayırlı bir işte değerlendirmek istedim. Gönlümüzden gecen daha büyük bir yardım ve katkıdır. Fakat aniden gelmemizden dolayı bu gün sadece çiçeklerle yetiniyoruz. Filistin'de büyük acılar yaşayan bu çocuklarımız inşallah bu zulümden ve acıdan kurtulurlar. Dünyanın çiçekleri olan çocuklar yararına düzenlenen kermese çiçekle destek vermek daha anlamlı olur diye düşünüyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 17:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?