1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan Büyükaslan aday adayı

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den yeniden aday olmak için aday adaylığını açıkladı.


AK Parti'de daha önceden yedi aday adayının müracaatının ardından, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile birlikte aday adayı sayısı 8'e yükseldi.

Necip Büyükaslan parti binasında düzenlenen tören ile aday adaylığı formunu İl Başkanı Lütfullah Ayhan'a teslim etti. Kalabalık bir grubun alkışları arasında formunu teslim eden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, hizmetlerine kaldığı yerden devam etmek için aday adayı olduğunu vurguladı.


İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Büyükaslan'ın 2004 yılından beri kente güzel hizmetler yaptığını belirterek, "Kendisi 2004 yılından bu yana yaptığı hizmetler nedeniyle bizlerin desteğini görmüştür. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer aday adayları gibi kendisine de başarılar diliyoruz. Tüm adaylara eşit mesafede duruyoruz. Eğer başka bir aday adayı, aday olarak gösterilirse yine AK Parti çatısı altında birlik ve beraberliğin devam etmesini diliyoruz" dedi.


Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, kente olan duyarlılığından dolayı uzun yıllardan beri siyasetin içerisinde olduğunu kaydederek, "1971 yılından bu yana topluma olan duyarlılığımız ve hassasiyetimizden dolayı siyasete devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Biz bu yola canımız kadar sevdiğimiz, havasını soluduğumuz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu güzel şehrimize hizmet etmek için 2004 yılında belediye başkanlığına talip olduk.

Biz insanlarımızı ve şehrimizi seviyoruz. Bu aşk ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Biz bugün daha yaşanır bir kent ve sosyal belediyecilik örneği sergiledik. En büyük sıkıntımız olan su sorununun ihalesini yaptık ve çalışmalara başlandı. 2009 yılının sonunda suyumuz gelecek ve sorun bitmiş olacak" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?