1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan'a sürpriz

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaretlerinde, belediye başkanına sürpriz yapıldı.

TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde hayırlı olsun dilekleri iletilerek, Başkan Büyükaslan'ın 40 yıl önce çekilmiş resmi hediye ettiler. 40 yıl önce çektirdiği fotoğrafın kendisine hediye edilmesi üzerine duygulanarak, geçmiş yılları anımsadı.

TFFHGD Başkanı Akif Beyaz, Başkan Büyükaslan'ın birçok konuda olduğu gibi spor camiasına da önemli destekler verdiğini belirterek, "Yeni dönemde spor kamuoyu olarak başkanımızdan yeni şeyler bekliyoruz. Özellikle Futbol Federasyonu tarafından başlatılan saha yapımı işi için belediye başkanımızın 5 adet saha sözü vermesi bizleri mutlu etmiştir. Bizler dernek olarak başkanımızın her zaman yanındayız, kendilerine yeni dönemde başarılar diliyoruz" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı ise; "Yeni dönemde başkanımıza başarılar diliyorum. Kendisinin yaptıkları göz önünde yeni dönemde çok daha güzel şeylere imza atacağından eminim. Ziyaretimiz öncesi albümümde bulunan ve 40 yıl önce Necip Büyükaslan tarafından bana hatıra olsun diye verdiği bir fotoğrafını kendisine tekrar hediye etmekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; kendisine yapılan sürprizden dolayı teşekkürlerini ileterek, "Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Akif Beyaz ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ziyaret bizi mutlu ettiği gibi, çokta duygulandırdı. 40 yıl önce kendisine hatıra olarak imzalayıp vermiş olduğum bir fotoğrafımı büyütüp çok değerli çocukluk arkadaşım ve aynı zamanda kirvem Mehmet Yapıcı tarafından bana hediye edilmesi beni çok eskilere götürdü ve oldukça duygulandırdı. Kendisine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?