1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan'dan AKP'lilere yemek

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Teşkilatına yemek verdi.

Hisar salonda verilen yemekte bir araya gelen parti yöneticileri sohbet ederek, hasret giderdi. Yemek öncesinde katılımcılar sinevizyon eşliğinde kente yapılan hizmetleri izledi.

Katılımcıların masalarına giderek tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, vatandaşlarla kısa süre sohbet etti.

29 Mart yerel seçimlerinde halkın desteğini alarak yeniden başkan seçildiğini söyleyen Başkan Büyükaslan, kendisine güvenerek oy verenlere teşekkür etti. Adıyaman'ın her geçen gün geliştiğini belirten Başkan Büyükaslan, 29 Mart yerel seçimlerinde enteresan olaylar yaşadığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Beş yıl içerisinde ayrım yapmadan herkese hizmet götürdük. Vatandaşlarımız ve Başbakanımızın desteğiyle yeniden göreve layık görüldük. Beş yıl boyunca Adıyaman'ı kent havasına soktuk. Bu seçimde çok enteresan şeyler oldu. Benimle beraber aday olan hiçbir arkadaşım benim aleyhimde konuşmadı. Onlara teşekkür ediyorum."

Adıyaman'a daha önceki dönemlerde hizmet eden belediye başkanlarına verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eden Büyükaslan, onları hatalarıyla değil hizmetleriyle andıklarını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 16:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?