1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan'dan yeni yıl mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2009 yılında Adıyaman halkına hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
Belediye Başkan Necip Büyükaslan, mesajında, yeni yılın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. Büyükaslan,mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Yeni yılın, başta ülkemize, tüm insanlığa, Adıyaman halkına huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Yeni bir yıl başlarken, biten yıl neler yaptığımızı, neler yapacağımızı gözden geçiririz. Çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünürüz. Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız ve yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekir. Adıyaman Belediyesi olarak son teknolojilerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Adıyaman halkının, aynı ortamı paylaştığımız mesai arkadaşlarımızın, mülki, askeri ve adli erkan ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin, yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılda güzel yurdumuza hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğumuz Adıyaman'ımızın güzide insanlarına, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?