1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Başkan'ın 5 yıllık karnesi

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Büyükaslan, gerçekleştirdiği basın toplantısında 5 yıllık hizmetlerini anlattı.
İsias Otel'de basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Belediyesinin 5 yılda yaptığı projelere değindi ve 5 yıllık faaliyetleri anlattı. 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti'nin Adıyaman Belediye Başkan adayı olan Başkan Büyükaslan, belediye olarak Filistinli vatandaşların yaralarına merhem olmak için yardım kampanyası başlattıklarını vurguladı.

Belediye Başkanı adaylık sürecine değinen Başkan Büyükaslan, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtti. Yeniden Belediye Başkanı seçildiği taktirde baştan değil, kaldığı yerden devam edeceğini açıklayan Büyükaslan, "Hizmetlerimiz ortadadır. Biz bu hizmetlerle kalmayacağız. Çünkü bazı başlayan hizmetler var. Onları ikinci dönemde bitirmeyi hedefliyoruz. Devam eden projelerimizin başında Havşeri içme suyu projemiz var. Hepinizin malumu 2 Ağustos 2008'de ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma bir ay önce yer teslimatını aldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Yine Kale projemiz il olduğumuzdan bu yana kadar seçime giren bütün Belediye Başkan adayları ve seçilen belediye başkanlarının bir hayali olmuştu. Kale projesini biz başlattık ve çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Mevsim şartları nedeniyle şuanda çalışma durdurulmuş bulunmakta. İnşallah ikinci dönemde ilk hedefimiz ilk yıl içerisinde hemen bu projeyi uygulayıp bitirmek ve halkımıza hizmete sunmaktır. Bunun yanı sıra kentsel dönüşüm projemiz var. Adıyaman'da bir çok ilklere imza attığımız gibi kentsel dönüşüm projemizde bir ilk oldu. İkinci dönemdeki en büyük hedeflerimizden biri kenar mahallelerde güzel olmayan görüntüleri ihtiva eden yapılaşmaları kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern bir şehir görünümüne kavuşturmaktır" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 17:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?