1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Baykal'a sert eleştiri

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı sert bir dille eleştirerek, "Rüzgara karşı tükürdü, o kendisinin suratına yapışır" dedi.

TBMM İdare Amiri Hüsrev Kutlu, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ile birlikte Adıyaman'da partisinin seçim bürosunu ziyaret ederek, AK Parti Belediye Başkan adayı Necip Büyükaslan'a destek verdi.

Başbakan Erdoğan'a 'Başbakan olmuşsun ama adam olamamışsın' diyen CHP lideri Deniz Baykal'ın sözlerini sert bir dille eleştiren Kutlu, Baykal'ın terbiyesizlik yaptığını ve söylediği sözlerin yenilir yutulur türden olmadığını söyledi. Kutlu, "Bazı adamlar meydanlara çıkmışlar, ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Neler neler söylüyorlar. Hiç aynaya da bakmıyorlar. Yenilir yutulur bir şey değil ama terbiyesizlik yaptığı için burada tekrar söylemek istiyorum. Ana muhalefet lideri Deniz Baykal, Türkiye'nin değil dünyanın bütün devletlerinin 'Adam gibi adam' olarak tanıdığı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çok çirkin bir şey söyledi. Senin yedi ceddini toplasan, yedi sülaleni toplasan, üst üste koysan bir Tayyip Erdoğan kadar adam çıkaramazsın. Böyle bir şey söylemeye ne Baykal'ın, ne diğer parti liderlerinin ne de ana babalarının gücü yetmez. O rüzgara karşı tükürdü, kendinin suratına yapışır" dedi.

Hüsrev Kutlu, Başbakan Erdoğan'a söylenen sözlere 29 Mart'ta en güzel cevabın verileceğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan türk IP: 88.229.189.xxx Tarih : 10.03.2009 22:40:25

sana mı kaldı başbakanı savunmak nıye o davos fatıhı değil miydi ne olduuuuu