1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bayramda barış çağrısı

Ramazan Bayramı kutlama töreni Adıyaman'da protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla belediye binasında yapıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan protokol, daha sonra kurumları ziyaret etti.

Bayram kutlamaları kapsamında düzenlenen törene Vali Ramazan Sodan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Şevket Gürsoy, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Adıyaman Mor Petrus-Mor Pavlus Kilisesi Metropoliti Melki Ürek, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman, kurum müdürleri, işadamları, siyasi parti il başkanları ve belediye çalışanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayram tebriklerini kabul eden Vali Sodan Ramazan Bayramı'nın önemine değinerek, Adıyaman'da Ramazan ayının huzurlu ve sakin geçtiğini dile getirdi. Vali Ramazan Sodan, "Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim. Bayramlarımız bizim sevinç ve mutluluk günlerimizdir. Bu günleri hep birlikte kutluyoruz. Bir ölçüde toplumsal kaynaşma günlerimiz oluyor. Bu bayramların milletimize ve bütün insanlığı sevgi ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.

Belediye binasında vatandaşlarla bayramlaşan protokol üyeleri sırasıyla, İl Jandarma Komutanlığında askerler ve rütbelilerle, kapalı ve açık cezaevinde hükümlülerle, polis evinde emniyet teşkilatıyla, huzur evi sakinleriyle ve sevgi çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla bayramlaştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 15:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?