1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

BBP'de birlik bozulmayacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu, 4. Olağanüstü Büyük Kurultay sonrasında yaptığı değerlendirmede, partinin güçlenerek büyüyeceğini kaydetti.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Büyük Kurultay sonrasında basın açıklaması yapan BBP Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu, BBP'nin çizgisinden sapmadan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerini açıkladı. Nihat Komşu, büyük kurultayın hüzünlü bir havada gerçekleştiğini, kurultayda üç aday çıkmasına rağmen birlik ve beraberlik mesajlarının verildiğini söyledi.

Nihat Komşu, "Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardından gerçekleştirilen olağanüstü büyük kurultayda hüzün hakimdi. Salonda merhum genel başkanımızın acısı tazelendi. Üç aday ile gittiğimiz kurultayda adaylarımız birlik beraberlik mesajı vererek, Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinden ve hedeflerinden şaşmayacaklarını gösterdiler. Muhsin Yazıcıoğlu'nun yerini hiç kimsenin dolduramayacağı bir gerçektir. Fakat yeni Genel Başkanımız Yalçın Topçu da çok değerlidir. Yalçın Topçu ve ekibine başarılar diliyoruz. İnşallah bırakılan emaneti en iyi şekilde koruyacaklardır. BBP'nin inançlı kadroları, siyasi ve manevi yapısını koruyacaktır. Partimizde birlik ve beraberlik devam edecektir" dedi.

Komşu, Yalçın Topçu ve Tuna Koç'un Adıyaman'a en kısa zamanda birlikte geleceklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 23:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?