1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

BBP'ye üzüntü ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdiler.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ve Şevket Gürsoy ile birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, BBP Adıyaman teşkilatını ziyaret etti. AK Partili vekillerin ve belediye başkanının ziyaretinde, BBP il ve ilçe teşkilatının Kahramanmaraş'ta olmasından dolayı gelenleri partililer karşılıyor. BBP'lileri ziyaretlerinde kazadan dolayı duydukları dile getiren milletvekilleri ve belediye başkanı geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, helikopterde bulunanlar için dua ettiklerini vurguladılar. BBP Adıyaman teşkilatı ziyaretçi akınına uğruyor.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, helikopter kazasından dolayı sonsuz üzüntü içersinde olduklarını belirterek, "Son 30-40 yılın yetiştirmiş olduğu en büyük siyaset adamlarından ve siyasetin kilometre taşlarından birisi olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun içersinde bulunduğu helikopterin kaza yapması bizleri derinden üzmüştür. Dürüstlüğü ile örnek bir siyasetci olan Yazıcıoğlu, fikir, düşünce ve siyaset adamı olarak önemli bir yeri vardır. Başta partililer olmak üzere, herkese geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Milletvekili Şevket Gürsoy ise, yaşanan kazayı duyar duymaz şok olduklarını ve büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, Muhsin Yazıcıoğlu'nun birlik ve beraberlik için çalışan bir siyasetçi olduğunu dile getirdi.
Ahmet Aydın'da, Muhsin Yazıoğlu'nun düzgün, dürüst ve inançlı bir kişiliğe sahip olması ve dik duruşu nedeniyle sevilen bir siyasetçi olduğunu belirterek, devletin helikopteri bulmak için seferber olduğunu vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 17:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?